Timski rad je najbolji rad. Tim  Online Teachers su Radoslava, Teodor, Edin Kliko i nekoliko povremenih saradnika, u zavisnosti od potreba.
Radimo podeljeni po softverima, ono u čemu smo najbolji.

Radoslava je orijentisana ka web dizajnu (WodPress, HTML&CSS) grafičkom dizajnu i multimedijskim softverima, video editovanju.
Teodor i Edin su orijentisani na programiranje i vrsni su predavači za Unity, 3D modelovanje, 2D Game design, Java, PHP, Python, React, Angular, C++, te Fusion 2.5  za najmladje.

Radoslava Konjević, od 1995.godine ima edukativno iskustvo u oblasti web, grafičkog dizajna & multimedije (ITAcademy), druga profesija dipl.turizmolog.
Radina uzečica: Nije naučio samo onaj ko nije hteo!
Portfolio

Teodor Konjević,  diplomirao Computer Science and Math, Univerzitet Ryerson u Torontu,  dve godine bio je na Ryerson University TA, tri godine STEM edukator u  školi matematike i fizike (The Math Guru). Radi u kao softverski inženjer u Torontu.    
 *Teodorova uzrečica / Words to Live By: “Where there’s a will, there’s a way.”

Treći član našeg edukatorskog tima je Edin Kliko, student na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, akademske studije Elektrotehnika i računarstvo.

Linkovi do profila:

Some of Our ZOOM Meetings - screen sharing

Šta smo još radili

Radoslava i Teodor su i osnivači prvog u Srbiji, a i Evropi po sadržaju programa, letnjeg kompjuterskog kampa za decu osnovanog 2007. godine, koji radi do danas. U Komp Kampu deca su učila game design i programiranje.
Udruženje je prestalo sa radom posle 12 uspešnih godina, 2020. sa dolaskom pandemije covid19.

Mnogo godina bili smo na svetskom direktorijumu kampova za decu, jedini u Evropi po porogramu rada.

Radoslava i Teodor (bili) su osnivači i predavači u letnjem kompjuterskom kampu koji je osnovan 2008. godine pod nazivom “Komp Kamp”, a za decu uzrasta od 6 do 16 godina.

Inicijator osnivanja kampa bio je Teodor, tada 9-gododišnjak.
U kampu deca uče da dizajniraju i programiraju video igre.
Kamp je prvi i jedini u Evropi u oblasti tematike rada. Nominovan 2012. godine za nagradu od Evropske komisije. Autorsko delo je zaštićeno.

Moto Komp Kampa je: Deco, nemojte samo igrati igrice, naučite da ih pravite!

Video iz Komp Kampa, dva od stotine...