Blocksy WordPress tema

Da li je besplatna?

I jeste i Nije !

Međutim, Blocksy je 100% besplatan, za Gutenberg, tako da zaista nema nedostataka da ga proverite. Sve u svemu, interfejs je moderan i intuitivan, sve opcije su dostupne putem WordPress Customizer-a, a gotovi dizajni će vam pomoći da započnete i pobrinete se za početnu konfiguraciju teme.

Ovaj templejt ili šablon u prevodu, je napravljen od nule sa Gutenbergom na umu, što znači da podržava sve vrste blokova i sve vrste manipulacija uređivača …

Blocksi je brza i lagana VordPress tema izgrađena najnovijim veb tehnologijama. Napravljen je sa Gutenberg urednikom na umu i ima mnogo opcija koje ga čine proširivim i prilagodljivim. Možete lako kreirati bilo koju vrstu veb lokacije, poput poslovne agencije, prodavnice, korporacije, obrazovanja, restorana, bloga, portfolija, odredišne stranice itd. Radi čarobno kod popularnih WordPress alata za pravljenje stranica, uključujući Elementor, Beaver Builder, Visual Composer i Brizi. Budući da je responzivan i prilagodljiv, spreman za prevođenje, optimizovan za SEO i ima ugrađen WooCommerce, doživećete jednostavnu izgradnju, pa čak i povećanje konverzija. Napomena: Blocksi je napravljen sa najnovijim veb tehnologijama kako bi vam pružio što ugodnije iskustvo, ali stari pregledači poput IE 11 i starijih možda neće raditi kako se očekuje.
Toplo vam preporučujem da ažurirate/pređete na moderan web pregledač….

Sledi nastavak o Blocksy templejtu, koji i ja lično mnogo volim da koristim…

Share / Podeli

Scroll to Top